Cine este Hyper Solutions?


Cine ar fi crezut la inceputul anilor 1990 ca internetul va deveni atat de integrat in viata cotidiana? Putini au fost aceia care au pariat pe aceasta "carte", dar in timp s-a dovedit ca ei au fost castigatorii. In ziua de astazi internetul face parte din viata fiecaruia si mai mult s-a ajuns sa se spuna ca daca nu poti fi gasit pe internet intr-un fel sau altul... nu existi.

 

Noi nu credem in totalitate in aceasta afirmatie, dar cert este ca internetul a ajuns sa fie o unealta care te poate promova intr-un timp foarte scurt. Aproape oricine are astazi o adresa de email de la compania la care lucreaza sau foloseste unul dintre serviciile de email oferite gratuit de corporatii precum Google sau Yahoo si mai mult aproape orice persoana mai tanara prima data cauta pe internet un produs si abia apoi se orienteaza catre un magazin si asta doar in cazul in care nu a gasit acel produs disponibil online.

 

Hyper Solutions este un brand care ofera servicii special create pentru dumneavoastra cum ar fi web design (web sites), identitate companie, promovare online sau consultanta in domeniul IT. Echipa noastra de colaboratori dispune de o vasta experienta in ceea ce inseamna internetul si domeniul IT in general si aceasta o demonstreaza si selectia de lucrari prezentate in portofoliul nostru. Hyper Solutions a incheiat un strans parteneriat cu compania True Art pentru a dezvolta impreuna solutii perfect adaptate cerintelor dumneavoastra.

 

In speranta ca v-am trezit interesul de a ne cunoaste mai bine si de ce nu si in speranta unei viitoare colaborari, nu ezitati sa ne contactati!

 

Echipa Hyper Solutions